Mitől van fehér lepedék réteg a nyelvemen?
Az egész nyelvemet, de leginkább az oldalát vastag, fehér réteg borítja. Ez már 3 éve van. Egy évig próbáltam ellene küzdeni, de nem jött meg az eredménye. Aztán hirtelen egyik napról a másikra megszűnt, majd most megint előjött 2 hete. Nem tudom mitől lehet, már számtalan orvosnál voltam ezzel a problémával, de egyik sem tudott működő gyógymódot rá. Ez mellett a nyelvem állandóan sebes, lehet, hogy ennek is köze van a a dologhoz. Kérlek segítsetek, mert ez miatt kezdek gátlásos lenni, nagyon zavaró a dolog... :(
A válaszokat előre is köszönöm!
Lehet veseprobléma is, emésztési zavar, helytelen táplálkozás...
"A nyelven lévő fehér lepedék általában a candida túlszaporodás jele, de lehet folyadék- és tápanyaghiány is vagy egyéb emésztőrendszeri gond.
Mindezeket a helyes életmóddal, a táplálkozás megváltoztatásával tudod orvosolni."
De vannak még találatok az antalvalin:
A 7-es válaszadó által említett termék teljes neve: ProGastro 825. Nekem szakorvos ajánlotta emésztési problémára, hogy ez a legjobb probiotikum. Egyetértek vele, nekem bevált.
Legolcsóbban a progastro.hu oldalon rendelhető. Egyhavi adag 5 eFt alatt van, s évente többször akcióznak, amikor még olcsóbb. Patikában is kapható, de ott drágább. Kb. 3 hónap után nekem tulajdonképpen megszűntek a panaszaim. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!