Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen "fajta" fogfájások...

Milyen "fajta" fogfájások vannak? Nem tudom behatárolni az enyémet.

Figyelt kérdés

Nem is nyilalló, nem is tompa-folyamatos, hanem olyan nem is tudom...

Írnátok még pár "fajtát"? Ugyanis 2 óra múlva megyek fogorvoshoz, de ha kérdezi, hogy hogyan fáj, nem tudom megmondani.

Köszi! :)

2010. márc. 9. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
a problémádat ő úgyis látni fogja a szemével és ő megtudja neked mondani hogy milyen fájást érzel nem véletlen fogORVOS!:)
2010. márc. 9. 15:10
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja, akkor jó, köszi!

Féltem, hogy hülyének néz, hogy még azt sem tudom, hogy hogyan fáj. :)

2010. márc. 9. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ezt úgy intézem el, hogy fáj, néha fáj vagy nagyon fáj:D

De fogja tudni mi a baj, ne izgulj.

2010. márc. 9. 15:33
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi neked is! :)

Szerencsére semmi komoly baj nincs, csak éjszaka valószínűleg szorítom a fogaimat, és amiatt fájt. Kapok majd éjszakára egy harapásemelőt és attól elmúlik! :)

És tényleg nem nézett hülyének. :)

2010. márc. 10. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Van az a fajta fájdalom, amikor éppcsak bizsereg egy kicsit, ez egészen odáig terjedhet, hogy szinte az eszedet veszted, annyira fáj. aztán van amikor sajog és van amikor lüktet, olyankor van begyulladva. illetve éreztem én már olyat is, mintha parazsat nyomtak volna oda.
2010. márc. 18. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!