Mennyibe kerül átlagosan egy fogszabályozás?
16 éves fiú vagyok, Nyíregyházától nem messze lakom.
Vannak tömött fogaim, amiket itt helyben tömtek, fizetős töméssel is, hogy jó legyen.
Így a fogam rendben van, csak egy fogkőleszedés kéne, meg TALÁN egy fehérítés.
Nem nagyon feltűnően állnak el, de az a baj, hogy az első kettő, középen nem egyforma, az egyik beljebb van, és sötétebben tűnik, és az a baj, hogy az is, és így kicsit felemás, ezért írtam, hogy talán fehérítés.
Nyíregyházán van fogszabályozás, de milyen árban?
Elvileg 18 alatt olcsóbb.
Tartós beteg vagyok, emelt családi jön, meg van ez az utazási kártyám, amivel 90% kedvezmény jár.
Nem tudom, hogy mi számít, de nekem fontos lenne nagyon, a fogak nekem nagyon fontosak, hogy szinte tökéletesek legyenek, és addig akarom teljesen rendbetenni, amíg még ki lehet fizetni egyszerre, és nem vagyok 18.
Egyébként nemrég lettem 16.
Ha a gyerekkorban feltett fogszabályozó hordása 18 év fölé ér, akkor az plusz pénz?
Ez tényleg fontos lenne.
Úgy lesz, az biztos, csak nem tudom mettől meddig szoktak terjedni az árak, valami körülbelül ár kellene.
De köszi a válaszokat!
Köszi a választ!
Az még jó lenne, de majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!