Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az egyik fogam felett vérzik az ínyem de egy ilyen vágás szerűséget látok ott. Ez három helyen láttam és csíp is ha szájvízzel öblögetek és ha mosom a fogam picit akkor. De amikor ki öblítem a számat semmit nem lehet észrevenni. Elsőre ínygyulladásra tippeltem , de akkor dagadtnak és pirosnak kellene lennie az ínyemnek nekem ahogy látom rózsaszínes és nem dagadt. Mi lehet a baj ? Tisztára ki vagyok. 10.-ig szabin van a fogorvos most rá sem számíthat.2015. aug. 6. 16:35
1/1 anonim válasza:
Nem használsz túl kemény fogkefét ami esetleg felsérti?
10-éig használj Parodontax extra soft fogkefét és vegyél Meridol, vagy Parodontax fogkrémet, Gengigel géllel kenegesd az ínyed, gyógyszertárban kapható. Elég srága, de hamar helyrehozza az ínybetegségeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!