Fogszabályozás helyett cirkon híd (korona) : FOTÓVAL! Érdemes? Lányok?
A 6 db felső metsző+szemfogaimról lenne szó, amik elég összevissza állnak és nem szeretnék huszonévesen 2-3 éven át fogszabit hordani ami feltűnő, lassan és nehezen tisztítható.
Lecsiszolnák mindet és tennének rá cirkon hidat kb 250 ezer Ft
KÉP:
Na figy, a Gyorsfogszabályzást 1 helyen csinálják Magyarországon, ez pedig a Da Vinci Dent ( [link] ) Budán. Ők csak a frontfogazattal foglalkoznak, mert ez a technológia nem tudja a szem fogon túli fogakat mozgatni. Tehát pont azokat a fogakat szabályozzák amikkel neked is problémád van. Én is náluk csináltattam és tényleg kevesebb mint 4 hónap alatt megvolt mindennel együtt.
De! és nagyon DE! el kell h mondjam h megbántam mert utólag úgy látom h a hagyományos fogszabályzást kellett volna választani, mert EGYÁLTALÁN NEM GÁZ, pedig én is azt gondoltam h ciki, de nem az! És semelyik életkorban sem az, ez egy nagy ökörség, sajnos én is későn jöttem rá és ezért sok pénzt fizettem. Ma már a hagyományos a többihez képest viccesen olcsó eljárást választanám.
És még 1 gondolat a fogak lecsiszoláshoz, mert ezt legutóbb elfelejtettem: azt tudod h ha lecsiszolják a fogaid akkor azok a korona alatt azért pár év (v évtized) alatt szépen elrohadnak és aztán nem lesznek elől fogaid? Örök életedre megbánod és szenvedni fog amíg élsz, rakathatsz be hidat v műfogakat milliókért v járhatsz protkóba és bármelyiket is választod szenvedni fogsz és vagy eszméletlen drága lesz v undorító, tényleg azt akarod magadnak hosszútávon ? Ráadásul úgy h igazából egy téves képzet miatt (miszerint ciki a fogszabi).. Gondolkozzál már...
Hat egészséges fogat én semmiképp sem tennék tönkre a helyedben, szerintem eleve nem teljesen OK, ha ezt egy fogorvos bevállalja esztétikai okokból.
Esetleg egyet bevállalnék, a bal felső egyes az, ami durván ferde, a többi nem olyan gáz, ha azt az egyet szimmetrikusra tudnák alakítani a párjával egy koronával, akkor azt még lehet, hogy bevállalnám, már az nagyon sokat javítana az összképen. Mondjuk nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez egyáltalán lehetséges.
De alapvetően én is inkább a szabályozás pártján lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!