Az baj ha a gyökérkezelt fogam fáj?
Figyelt kérdés
Mármint nem magától, mert akkor természetesen elmennék a fogorvoshoz, hanem akkor ha a nyelvemmel megnyomom, vagy a fogkefével erősebben mosom. Ennyi miatt azért sem mentem l még a fogorvoshoz (kb. már 1 hónapja fáj) mert már nagyon sokat fúrtak, gyökérkezeltek azon a fogamon és nem akarom még nem tudom hányszor elviselni a kezeléseket. Szóval most nem tudom, hogy elmenjek-e vagy ne, mert igazából nem fáj annyira, de elégé idegesít, mert állítólag nem kellene egy gyökérkezelt fognak fájnia. Aki tud tanácsot adni annak a válaszát előre is köszönöm!2015. júl. 30. 10:40
1/5 anonim válasza:
A gyokercsucsnal (a gyoker legalja ami a csontban van) a foginynel lehet begyulladva. Nekem is fajt gyokerkezeles utan de 4-5 nap utan elmult.
2/5 anonim válasza:
Sajnos baj. Nekem 2 évig volt így, hogy nem annyira fájt, de azért érzékeny volt. Most begyulladt, és ki kellett húzni.
3/5 anonim válasza:
Menj el.. nekem is így kezdődött, később nem tudtam rágni sem a fél oldalamon. De valahogy sikerült megmenteni, nem kellett húzni igaz kb fél órát töltöttem bent.. de hónapok óta panaszmentes. :)
4/5 anonim válasza:
Nekem is volt egy gyökérkezelt fogam, ami folyamatosan enyhén fájt, mikor kihőúzta az orvos egy nagy gennyzacskó lógott a gyökerén. Jobb ha megnézeted.
5/5 anonim válasza:
12:27-es vagyok. Nekem is gennyzacskó lógott a gyökér végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!