Mitől fájhat tömés után a fogam?
Alsó ötös és négyes fogam szuvasodni kezdett, amit úgy vettem észre, hogy egy folyamatos kellemetlen érzés lépett fel a fogaimban, fájdalomnak nem nevezném inkább olyan mint mikor az édességtől érzékeny az ember foga (csak nekem nem édesség evésnél jött elő).
Elmentem a fogorvosomhoz aki az ötös tömésével kezdte azt mondta az a nagyobb lyuk és én is úgy éreztem hátrébb fáj. Viszont azóta is ugyanezt az érzést érzem. Lehet a négyest érzem csak hátrébb sugárzik? Hatos és hetes fogaim rendben, az ötöst meg nagyon precízen csinálta meg most az orvos (magándoki).
Jövő héten megyek vissza a négyessel....
Köszi!
Pont hogy azt tömte amit éreztem hogy fáj. a 4-esen és 5-ösön is van lyuk, én hátrébb éreztem az érzékenységet mintsem hogy a négyes legyen. Ezért kezdte az 5össel de most is ugyanazt érzem sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!