Alsó fogszabalyzóval lehet fuvolázni?
Figyelt kérdés
Felső már van, azzal többé-kevésbé boldogulok, de alsóval nem vagyok biztos hogy menni fog.2015. júl. 19. 14:46
1/6 anonim válasza:
Nos, ártani nem hiszem, hogy tud a fogaidnak.. De ha felsővel megy, kis idő után alsóval is megszokod, főlegy hogyha szeretnéd folytatni:)
2/6 anonim válasza:
Nem, alsó fogszabalyzóval nem lehet fuvolázni.
Fuvolázni csak fuvolával lehet...
3/6 A kérdező kommentje:
Első, köszönöm a biztatást! Ez nálad tapasztalat?
2015. júl. 31. 15:37
4/6 anonim válasza:
Nekem is volt, de nem fuvoláztam. Viszont ismerek olyanokat,akik fogszabályzósok, és nem akadály nekik a fuvola. Felrakták az alsót? Mert ha igen, még nyáron próbálgasd, hogy megszokd.:)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattál. :) nem, még nincs felrakva, ugyhogy a nyáron már nem szokom meg:-\
2015. aug. 1. 12:38
6/6 anonim válasza:
Akkor sok sikert, és kitartást, megszokod hamar! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!