Holnap fogok menni fogorvoshoz tömésre de nagyon félek, kérhetek tőle olyan érzésteleníttő sprey-t? és az mennyibe kerülne? 15/l
ha magánrendelésre mész, alapból kap érzéstelenítő injekciót, ha sima sztk-ra, akkor nem szoktak sima tömésnél adni semmit, mivel nem fúr le az idegig, és elvileg nem szabadna fájnia. ha mégis le kell fúrnia idegig, akkor adnia kell, különben frászt kapsz a fájdalomtól :D
de ne félj, nem vészes az egész, főleg érzéstelenítővel. csukd be a szemed és gondolj valamit szépre :)
Bullshit!
Kár riogatni a gyerekeket, a fájdalom mindenkinél más szintű.
Nekem gyökérkezelték a fogamat érzéstelenítő nélkül, nem mondom, hogy nem fájt, de ki lehet bírni simán. - pedig én is fostam világ életemben a fogászoktól.
Egy alkalommal direkt kértem, hogy ne adjon érzéstelenítőt, mert tudni akarom, hogy mitől voltam befosva 30 éven át. Nem adott, semmi nem volt. 0 fájdalom.
Szóval érthető, hogy izgulsz, az ember mindig tart attól, ha valamit a fején/fejében babrálnak, de eddig még mindig mindenki felállt a fogorvosi székből, nem ájultak el a fájdalomtól... no para. ;)
A Lidocain spray, amit említesz szerintem ingyenes, ha injekcióba kapod, azért már lehet, felszámolnak valamit.
Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat,nem fájt egyáltalán mert nem volt akkora a lyuk,azt mondta a fogorvosom: Régen sokkal rosszabb voltál(ugráltam....)
Csak könnyztem amúgy semmi :) Mindenkinek hálásan köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!