Kihúzták a fogamat tegnap, de azóta elviselhetetlen a fájdalom, mit tegyek?
Dolgitot, Cataflamot ettem, semmi hatás
ha borogatom, kicsit jobb
nagyon fááj, még a szememre és fülemre is kisugárzik, borzalmas, sírok tőle
mikor múlik ez el? mi bajom? mit tegyek?
még nem akarok, de ha holnapig eltart, akkor pénteken visszamegyek
inkább tanácsot szerettem volna, hogyan enyhíthetném
Igen, hatásos, ha gyulladástól van az erős fájdalom.
Megröntgenezte húzás óta? Nekem egyszer bentmaradt az egyik gyökér és az okozott erős fájdalmat.
nem csinált semmit húzás után, kihúzta, betett egy darab vattát és elküldött.
nem hozzá szoktam járni, de az orvosom nyaral még két hétig :S és addig nem bírtam volna ki
Átérzem, komolyan, de hidd el, ha gyulladás miatt fáj, akkor a dalacin leviszi. Nekem egyszer a gyökérkezelés alatt álló, nyitott fogam gyulladt be, de úgy, hogy körülötte akkorára dagadt az állkapcsom, mintha ott lett volna egy teniszlabda. Ja, és pokolian fájt, azt hittem, beleőrülök. A dalacin levitte két nap alatt. Mondjuk akkor már nyelni is alig tudtam, meg a számat kinyitni se nagyon, de szerencsére sikerült bevennem.
Szóval szedjed csak, és pár nap alatt elmúlik. Annyit tehetsz még, hogy szájfertőtlenítővel öblögetsz, az is csökkenti a gyulladást, vagy jó még erre az is, ha propolisz tinktúrát vízzel hígítasz, és azzal öblögetsz.
kamillateával öblögettem
mintha egy kicsit jobb volna a helyzet már :)
köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!