Érdekelne, hogy a Bright White otthoni fogfehérítés tényleg használ?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megrendelni egy szettet, avagy sem. Illetve, hogy mennyire tartós ez a fogfehérítő módszer?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Itt egy link róla: [link]
Pénzkidobás! Sajnos a marketing gépezetük átver mindenkit. TV reklám, Édes élet, Youtuber Friuzsika és társai. Ezek kamu fizetett reklámok.
Drága és semmit nem fehérít. Szomorú... :(
Ajándék volt, de sajnálom a pénzét akitől kaptam.
Nekem màr az első kezelès utàn làtvànyosan fehèr lett!
Persze fontos kiemelni,hogy ehhez az kellett,hogy en mar jàrtam fogàszati fogfeherítèsen,ès alkalmaztam otthonit is.
Pàr ève semmit nem hasznàlok,így feltűnt,hogy sàrga kezd lenni a fogam.
Tehàt egy 'frissïtèsre' kíváló,de szèp eredmènyt 'kezdőknek',nem ezzel lehet elèrni.
En epp most csinalom az utolso alkalmamat a 20-asbol. Szivesen visszakernem a penzemet, mert ennek semmi ertelme nem volt sajnos. Alkalmak utan foltokba feheredett, ami persze csunya volt, nem pedig szep. Azt irta a konyvben hogy zomanchiba miatt jobban bejutott a feherito, es ez okozza a foltokat.
Igenyelt volna az egesz egy rendeloi teljes fogfeheritest?
Sajnos csatlakoznom kell az előttem szólókhoz. 20-ból 15nél tartok és SEMMI. De egy icipici apró árnyalattal sem lettek fehérebbek a fogaim.
19 éves vagyok, nem kávézom, nem dohányzom. Csalódott vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!