Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ez ilyenkor normális?

Ez ilyenkor normális?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam fogorvosnál fogkő eltávolítás miatt, már tegnap is éreztem, ma viszont nagyon is, hogy a nyelvem alatti rész, ha mozgatom a nyelvem nagyon fáj, kicsit olyan mintha be is lenne dagadva és fura tapintása is van.(Mármint a nyelvem számára. Furcsálom, mert nem is az ínyem, hanem az alatta lévő rész fáj, amivel konkrétan semmit nem csinált, max az érzéstelenítő sray-t fújta rá. Arra lennék érzékeny? mással is előfordult már?
2015. júl. 10. 10:44
 1/2 anonim válasza:
Nekem nem világos pontosan hogy most melyik terület is fáj neked, de ha a fogad alatt fáj az ínyed, akkor azért is lehet, mert íny alatt is volt fogköved, amit csak úgy tud leszedni ha benyomja az ínyed alá az eszközt. Ez utána fájhat, érzékeny lehet a hideg-melegre egy darabig. Ha pedig ténylegesen a nyelved alatt fáj, az pedig azért is lehet, mert a nyálszívó kiszívta a nyálkahártyádat. Az is elmúlik majd.
2015. júl. 10. 11:08
 2/2 A kérdező kommentje:

igen, közvetlen a nyelvem alatt :)

köszönöm a választ.

2015. júl. 10. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!