Faj nagyon a fogam ha hozzaerek pedig nem is rossz, mitol lehet, es mit tehetek hogy megszunjon?
Figyelt kérdés
Eggyaltalan megszunik e?Fogorvoshoz jarok,minden ok nelkul kezdtek fajni a fogaim pedig nincs rossz fogam,a doktorno eddig kettot kifurt(regi tomes)mert nem tudom eldonteni melyik faj viszont ma reggeltol ha hozzaerek,marpedig az elso fogamrol van szo (felul)es a szamat sem tudom megnyalni mivel az is hozzaer.Penteken kell visszamennem,mire szamitsak?Ki kell huzni?Terhes vagyok,nem tudok fajdalomcsillapitot se bevenni.Volt mar ilyen valakinek?2008. szept. 3. 17:12
1/8 anonim válasza:
Szerintem gyökérkezelni kell, tipikus tünet a nagy fájdalom érintésre és az először meghatározhatatlan fájós fog. Azt nem tudom hogy lehet-e kapnod fájdalomcsillapítót, de csak kitaláltak már valamit a várandósoknak is! Nem tudom elképzelni hogy nincs erre valami megoldás terhesség alatt. Kitartás, jobbulást, nem olyan vészes egyébként a kezelés, nekem már 6* csináltak ilyesmit és itt vagyok. :)
2/8 anonim válasza:
Szerintem is gyökérkezelés lesz, nekem is volt ilyen az első fogamon. Féltem tőle, de végül szebb és jobb lett, mint előtte :-)
3/8 anonim válasza:
Nekem sok fogamat kezeltek terhesen és kaphattam fájdalomcsillapítót.Ha nincs komoly baj vele akkor nem is fáj a gyökérkezelés
4/8 anonim válasza:
Nem lehet hogy arcüreggyulladásod van?
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom meg mindig hogy mitol faj de legalabb most tudom melyik.Ma delbe kell menjek a fogaszatra,remelem nem kinoz meg hisz ha hozzaer faj.Pedig en birom a fajdalmat de ez kinoz..Csak ugy magaban nem faj csak ha hozzaer barmi is(nyelvem,etel).Koszi a valaszokat.
2008. szept. 5. 09:14
6/8 anonim válasza:
Írd meg majd hogy mi volt, remélem jól vagy.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem is volt annyira fajdalmas:-)Igen,gyokerkezeles lett belole,egy ideig eltart de legalabb vegre elmulik a fajdalom.Koszi szepen.Minden jot nektek is.(es egeszseges fogakat kivanok!)
2008. szept. 5. 17:12
8/8 anonim válasza:
Jó hogy túl vagy rajta. :D Gondolom kaptál érzéstelenítőt, különben nem írtad volna hogy nem volt vészes. :) Pár napig még érzékeny lehet, ne ijedj meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!