Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foghúzás után normális, ha...

Foghúzás után normális, ha ennyi ideig vérzek?

Figyelt kérdés

Ma húzták ki egy hátsó fogam, és a fogdoki szerint elég nehézkes húzás volt, a gyökeret is három darabban tudta csak kiszedni. Nos, ez volt délután kettőkor, és még mindig vérzik a fogam...

Este hatkor visszamentem a rendelőbe, és mondta, hogy ne lepődjek meg, hogy vérzik még...

De... akkor is furcsa, mert régebben is húzták már ki egy fogam, és az nem vérzett ennyire...

Számítsak rá, hogy még holnap is vérezni fog?

2010. márc. 3. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
szopogass sót vagy menj a tengerre úszni
2010. márc. 3. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, normális, főleg, ha több darabban szedte ki, valószínűleg a korábbi egyszerű húzás volt, de attól is függ, hogy melyik fog. Nekem bölcsességfog (úgy, hogy könnyen húzták) kb. 1 napig vérzett, aztán már csak arra kellett figyelni, hogy ne gyulladjon be a seb.
2010. márc. 3. 21:52
 3/6 anonim válasza:
Nekem legutóbb még két nappal később is vérzett, bár az egy másfél órás foghúzás volt.
2010. márc. 3. 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
ne szívogasdd és ne őblőgess.
2010. márc. 5. 14:47
 5/6 anonim válasza:
igyál citromlevet. de most komolyan. az összekapja a fogad helyén az ereket és nem fog annyira vérezni. jah és tejterméket ne nagyon egyél még.
2010. márc. 11. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Normális igen, nekem is bölcsességfog húzás után még 3 nap múlva is éreztem néha vér ízt a számban...
2010. máj. 11. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!