Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet enyhén fehéres a...

Mitől lehet enyhén fehéres a nyelv?

Figyelt kérdés

Lehet-e hogy nem teljesen rózsaszín és minden rendbe van vele?

Nekem állandóan ilyen, csak most rákerestem interneten hogy ezt hogyan takaríthatnám le róla és csomó olyan leírást találtam hogy ez gomba, ... és egy kicsit megijedtem.

Egyetlen dolog ami egy kicsit megnyugtat, hogy 1 hete voltam fogorvosnál (igaz nem ezzel a problémával, de látnia kellet) és nem jegyezte meg hogy bármi probléma lenne vele vagy hogy kezelni kellene.

2015. júl. 4. 20:14
 1/4 anonim válasza:
a tul sok sav okozza alatalaban, de ettol fuggetlenul lehet 1000 mas oka is, meg persze az is, h semmi kulonosebb bajod.
2015. júl. 4. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kevés folyadékot iszol
2015. júl. 4. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

mármint ilyen fehér réteg van rajta?

nekem is szokott és a háziorvos mondta (amúgy nem emiatt voltam), hogy ez annak a jele, hogy nem iszok eleget

szóval lehet neked is csak a folyadékhiány az oka és nem gomba vagy ilyesmi

2015. júl. 4. 20:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Az tény hogy kevesebbet iszom mint amit a testsúlyom miatt kellene a háziorvos szerint (3L kellene és olyan 1,5-2L iszom).

Köszönöm a válaszokat :)

2015. júl. 4. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!