Nagyon faj a fogászat es nem birok mar ki egy tomes is majd be sz@rok, eldől majd 1-2nap hogy kell e gyokerkezeles, tehat? ( tobb lent )
Mondanám, hogy szorítsd össze a fogad és bírd ki, de ha zárva van a szád nem tud dolgozni a fogorvos.
Jobb ha túlesel rajta, a te érdeked. Ha kész lesznek a fogaid meghosszabbítod az életük, nem fognak fájni és szebbek lesznek.
Ha nem bírod kérj még érzéstelenítőt, hunyd be a szemed és kapaszkodj a karfába.
Érzéstelenítővel nem fáj ám annyira. Mondom ezt úgy, hogy extrém alacsony a fájdalomküszöböm. Mondd meg a dokinak nyugodtan, hogy félsz tőle, hogy fájni fog, és ne aprózza el a lidokaint, adjon be annyit, amennyit lehet.
Nekem több gyökérkezelt fogam is van, ha rendesen elérzéstelenítenek, akkor jóformán semmit nem lehet belőle érezni, csak egy kis "matatást", szóval én azt éreztem, hogy a foggyökérben "turkál" a doki azzal a kis fém szállal, de érezni nem éreztem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!