Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fog mütét után tapasztalat?

Bambika84 kérdése:

Fog mütét után tapasztalat?

Figyelt kérdés
Volt egy nagy mütétem és sajnos rossz szokásokat nem tudom el hagyni.. Kávét szívoszálal iszom, meg rá gyújtok... Mi lehet ebből nagy baj? Milyen az íny ha bevan gyulladva? Én sokat öblögetek száj öblögetővel, meg plusz kamilla teával.. Orvos honnan jön rá ha rá gyujtottam?
2015. jún. 30. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Onnan jön rá, hogy megérzi, de fogászat előtt én pl fogat mosok és utána már nem gyújtok rá. Nekem is volt fogműtétem és cigiztem, semmi bajom nem lett tőle. Ínygyulladás, elég fájdalmas, piros, duzzadt az íny. vérezhet is.
2015. jún. 30. 17:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Az így meg van duzzadva és érzékeny, vöröses elszíneződésű, ha be van gyulladva. Cigaretta szerintem elég emberfüggő, keltheti is a gyulladást és csillapíthatja is (egyébként egyik se túl jó). Alkoholt ne igyál, gyulladás fokozó, nyálkásító, gennyesítő, nem engedi letisztulni a sebeket, gócokat. (Minimális töménnyel öblögetés viszont segít is külsőleg.)
2015. jún. 30. 20:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, alkoholt nem iszok soha.. Sajnos felső 4fogammat kellett ki muteni, mert kettő fogam volt, egyik fent volt, de az nem nőt ki a másik kicsi része kint volt, ferdén nőt.. Majdnem két óra volt a mütét.. Nagyon félek hogy nem ugy gyógyul ahogy kell, kaptam száj öblögetőtt, íny gyulladásra, meg flector port igyam.. Mellette kamilla teával öblögetek.. A 6fogam nyitva mert gyökér kezelik, 6,5,4fogaim fájtak ezért műtötték ki a 4est,Szerintetek az normális ha 3,5fog fáj a mütét miatt? Ahogy nézem ott is van varás, mintha rögzitve lennének..
2015. jún. 30. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Fájni fog pár napig ott minden, ha bedagad, akkor borogasd hideg vízzel az arcod.
2015. júl. 1. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!