Műtéttel hejre lehet igaítani a fogakat?
Figyelt kérdés
Kis gyerek koromóta szétálló kapafogaim vannak. De sosevolt pénzünk fogszabájozóra se hasonlóra. De mivel már magamat tartom el ősze tudokrá spórolni. Nagyon szégyellen ezt a tulajdonságomat emiatt nem járok társaságba, sokszor kiborulok ha idegenekkel kell beszélnem. Ezért dondolkoztam hogy létezik-e valami műtét amivel hejére igazítják a fogakat. A fogszabájzást azért nem vállasztanám mert azzal is csak zavarba hoznám magam, hisz mégis csak gyerek korban ajánlott.#műtét #Kogak
2015. jún. 21. 10:19
1/4 anonim válasza:
Nem igaz, felnőttkorban is lehet fogszabályzót hordani és segít is. Műtét nincs, legalábbis olyan, amire gondolsz, az nincs. Biztos van olyan állat, aki kihúzza neked az összest és felrak egy hidat pár lecsiszolt fogra, de az óriási szenvedés és hatalmas pénzek feleslegesen (hiszen ha jól értem, a fogaid amúgy jók, nincs velük baj a kuszaságon túl).
Én a fogszabályzót ajánlom neked inkább. Ha szűkös a hely a fogaidnak, lehet, hogy a gyorsabb hatás érdekében kihúznak egy-két fogat, hogy könnyebben igazodjon a fogsor. A felnőttek nem néznek ki miatta, ahogy a gyerekek teszik. Mindenki tudni fogja, hogy miért hordod, nincs ebben semmi.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a biztató szavakat !! hallottam már a fog belső részére felhelyezett fogszabályzóról is. az jó lenne.tudsz itt a környéken olyat aki ezzel foglalkozik ? vagy a fogorvosomhoz forduljak ezzel ?
2015. jún. 21. 10:44
3/4 anonim válasza:
Hol van neked az "ez a környék" ? :)
4/4 A kérdező kommentje:
jah bocs. nagykáta
2015. jún. 21. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!