Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Budapesten hol van igazán...

Budapesten hol van igazán profi orvos / szájsebész?

Figyelt kérdés

Páromnak a fogán, ami az előtt nem fájt neki, volt egy pici lyuk. Betömte az orvos, majd az után elkezdett tényleg fájni neki. Ment másik orvoshoz aki gyökérkezelte. Majd csak nem múlt a fájdalom. Érzékeny volt a foga a hidegre, és enyhén de fájt neki.

Eljutott a gyökércsúcs műtétig. Ezen 2x is átesett.

Ezek után már nagyon fájt a foga, és nem múlt.

Röntgen felvételen nem láttak semmit, hogy mitől lehet. Több orvoshoz is elmentünk de senki nem tudott semmit mondani, hogy mitől fáj.

Végül ki lett húzva a foga - a szemfogáról van szó. Ez már 3 hónapja. De még mindig fáj neki. Nem a fog "helye" hanem ugyan az a fájás mint a húzás előtt.

És most megint orvosról orvosra járunk, de senki nem tud mondani semmit, hogy mitől lehet. Mindenki csak azt mondja hogy várjunk még, majd begyógyul. Egyébként ha az ínyét megnyomja,akkor erősebb a fájdalom. Egészen az arcüreg felé sugárzik.

De már nagyon rossz a kedve és a közérzete, hogy hónapok óta fáj a foga. Gondolhatjátok....

És mindez egy pici lyukból lett :/

Szóval most egy profi orvost keresünk, hátha ő tud rajta segíteni. Nagyon megköszönöm ha tudtok ajánlani valakit! Vagy ha bármi ötletetek lenne, hogy mitől lehet a fájdalom.

2015. jún. 19. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

dr. Ackermann Gábor. Ő oktatja is a fogász nebulókat is. Egyik ismerősömnek csinált fogat és gyönyörű lett neki. Szerintem a párodon is tud segíteni.

2015. jún. 19. 16:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Dr. Kozik Balázs, Siklós Dental, XVIII.kerület. Merem ajánlani, én arcfájdalommal mentem hozzá, kiderült, bölcsességfog okozza, műtött is, de elsőre a röntgenen rögtön az arccsontot nézte, ő volt az első és egyetlen aki körültekintően, mindenre odafigyelve megszüntette a fájdalmamat, igazán profi! Én már csak hozzá megyek, csak benne bízok.
2015. jún. 22. 14:47
 3/3 anonim válasza:

Lehet, hogy a kérdező elfelejtette, hogy kérdést tett fel.

Ám, annak is örülnék, ha csak azért nem jelentkezett a kérdező, mert már tudtak segíteni a fog-problémán, mert az aztán durván megkínozza az embert!

Én köszönöm a két válaszadónak, hogy próbált szájsebészt ajánlani, vagy fogorvost, mert utána fogok nézni mind a kettőnek!

Sajnos nekem is nagy problémám van, s az eddig felvázolt műtéti lehetőségek nem igazán nyugtattak meg.

2015. júl. 1. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!