A lukas fog előbb utóbb mindenképp fog fájni?
Figyelt kérdés
Nekem van egy de nem fáj, csak néha sajog meg érzékeny a levegőre, hidegre, melegre2015. jún. 19. 10:53
1/5 anonim válasza:
Ha most nem mész el vele dokihoz, akkor később még rosszabb lesz. Nekem is volt ilyen problémám és nem tudtam rendesen aludni, mert rohadtul fájt a fogam és a gyógyszer sem segített. Aztán elmentem fogorvoshoz, kiidegelte és gyógyszeres tömést adott. Megérte. Szóval inkább még most keresd fel a dokit. :)
2/5 anonim válasza:
A lukas fog előbb-utóbb mindenképp MINIMUM fájni fog!!
(Mivel bele is lehet halni (vagy min kóma lásd hír24 pár napja), ezért ennek elég sok fokozata van, amihez idő kell azért .. mielőtt elérnél ezen út akár feléig is te már részben magatehetetlenül a földön kaparod a parkettát "félpercenként" rángatózva és keresnéd a leggyorsabb módot az öngyilkosságra) Az hogy nem tudsz enni, beszélni, erősen rohadt fogaiddal, szájszaggal stb stb . már mind 20-ad rangú ... ;D
3/5 anonim válasza:
Igen, mindenképpen fájni fog. Mivel a szuvasodást nem lehet megállítani, és előbb-utóbb eléri a fogbelet, ahol az idegek vannak és fájdalmat fog okozni. És minél tovább húzod annál rosszabb lesz. Addig menj el, amíg még nem fáj, addig megúszod egy fogtöméssel, ami legkevésbé drasztikus beavatkozás egy fogba.
4/5 anonim válasza:
Ha elhal a fog, mert esetleg olyan szinten lyukas hogy már az ideg is elhalt, akkor nem fog fájni. Ha begyullad valamitől akkor valszeg fog. Hidegre vagy Melegre sokszor a jó fog is érzékeny. A fogfájásba ha nincs mögöttes kiváltó ok ami veszélyes, akkor maga a fájdalomba nem tudsz belehalni. Ne higgy el minden internetes pletykát.
5/5 anonim válasza:
Nekem is folt egy lyukad fogam. Tudni kell, hogy rettegek a fogorvostól, mikor iskolával kellett menni ilyen ellenőrzésre aznap nem mentem iskolába. 22 éves vagyok eddig 2X voltam fogorvosnál. Tavaly elkezdett fájni a fogam, nem annyira csak ilyen bizsergés szerű valami. Mire rávettem volna magam, hogy elmegyek az orvoshoz elmúlt. Nem is mentem. Kis idő múlva előjött megint, annyira fájt, hogy elmentem. Alig mertem bemenni, megnézte azt mondta, hogy olyan nagy lyuk van, hogy ki kell húzni. Beadta az érzéstelenítőt, kimentem, hogy várjak amíg nem zsibbadok. Gondolom hatásos volt mert már nem fájt, így szépen haza is mentem mint aki jól végezte dolgát. Másnap ráharaptam valamire 4 fele tört a fogam. Azt hittem össze s*arom magam. A nyelvemmel kezdtem mozgatni amikor folyamatosan elkezdtek kijönni a darabok. Sikerült aprajával kihúzni a saját fogam. Anyukám mondta, hogy menjünk el csak nézessük meg, hogy a gyökere nem maradt-e benne. Elmentünk egy másik fogorvoshoz aki megnézte és mondta, hogy nagyon jó fogorvos lennék mert teljesen kitudtam szedni a saját fogam. Azóta már 2X voltam fogorvosnál ellenőrzésre. Azt javaslom, hogy míg kicsi a lyuk addig csináltasd meg, mert az egyre nagyobb lesz. És lehet, hogy mire elmennél vele már neked is ki kellene húzatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!