Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Foginyvágás nagyon fájdalmas?

Foginyvágás nagyon fájdalmas?

Figyelt kérdés
Egyik fogam annyira le van már törve, hogy szinte egyvonalban van az inyemmel. azt mondtak hogy ilyet ugy tudnak csak kihuzni, ha felvágják az inyem. ez igaz? nagyon fájdalmas az ilyen? volt valakinek hasonlo?
2010. febr. 28. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem nem vágták fel.Érzéstelenítés után kicsit jobban felnyomta a fogót az ínybe.Nem kellemes érzés, de ha nincs más:(

Nemsokára megyek a következőre:((((((((((((

2010. febr. 28. 20:04
 2/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod.

szoval neked is ilyen a gondod, hogy mar az inyeddel van egyvonalban? és az érzéstelenitő nem hatott? nekem a hátso nagyfogam van igy sajnos.

2010. febr. 28. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! De hatot, de alapból utálom ha a számba matanak:)))))

A következőnek csak 1-ik oldala látszik ki, a másikra ránőtt az ínyem:((

De volt már hogy egy kezeléssel félbemaradt fogam gyökere feltelt gennyel, mivel azonban megműtöttek, nem húzhattak fogat, mert szájpadlási oldalon nem érzésteleníthettek.Na akkor felvágták, és az baromira fájt, mert a gyulladástól nem hatott az érzéstelenítő.De ez ami eredetileg a kérdésed, csak kellemetlen volt.

2010. febr. 28. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem épp most húztak egy olyan fogam ami az inyemmel volt egyvonalban a szájsebészeten.Alányomtak egy feszítővasra emlékeztető kampóvégű eszkőzt és kifeszítették...ez már lassan 6 napja volt de a helye még most is fáj.Szerintem az álkapcsomat megviselte...de amig kiszedték nem fájt,csak mikor kiment az érzéstelenítés.
2010. márc. 1. 13:18
 5/5 anonim ***** válasza:
ja,és inkább a vágást választottam volna:D
2010. márc. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!