Gyökércsúcs környéki gyulladás? Nagyon félek.
Sziasztok. A minap erősen feldagadt a jobb arcom. Olyan érzés, mintha egy kis labda lenne az állkapcsomon. Van felette, egy rossz fogam. Utánna néztem, györkércsúcs gyulladás lesz. A fogból nem sok van már (családi örökség, mindenkinek hihetetlenül erősen romlik a foga), valszeg húzva lesz. ÉS pont a vizsgaidőszak végén.
Mivel járhat egy ilyen műtét? Meddig leszek kiütve, mármint abban az értelemben, hogy fekszek a fájdalomtól. Nagy kiesés most, de nem hiszem, hogy várhatok vele csütörtökig. Este megyek az ügyeletre.
Öntenétek belém egy kis lelket? NAgyon kivagyok.
23F
De a szajsebeszettol se tarts! Kapsz fajdalomcsillapitot es 10 perc alatt vegeznek!
Utana is ajanlott a fajdalomcsillapito de errol majd tajekoztatnak :)
Köszi a biztató szavakat.
Bocs a "hisztiért", kamasz koromban volt már szerencsém fakezű fogorvoshoz, aki a harmadik kezelésen közölte, hogy akkor ezt most mégis kihúzzuk. De persze azt is szarul. Utána több hétig jártam kaszabolásra egy másik orvoshoz. Kegyetlen volt, szerintem jogos, hogy parázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!