Zovirax herpesztapasz. Van valakinek tapasztalata?
Köszönöm a választ.
Megvettem, tapasztalatok, hátha valaki még ide téved:
- figyelni kell a applikátorról való levételnél.
- nálam nagyon jól tapadt
- egyátalán nem "láthatatlan"
- szerintem semmit nem ér
- drága
Legközelebb Compeed lesz, hátha jobb.
Szia!A Hansaplast herpesztapasz nekem bevált.De csak akkor lesz igazán hasznos,ha akkor teszed fel,amikor a hólyagok még picik.Nekem olyankor nem is nőnek tovább.Azonban ha már kifejlődtek,nagyok akkor nem csinál semmit.Ha meg már szárad le jobb ha nem teszed fel,mert csak csúnyább lesz.
+ 1dobozban 12db van,az kb 1500Ft
Compeed Herpesztapasz: Na ez az, ami semmire sem jó, viszont baromi drága. Egy dobozt elhasználtam, ezek a tapasztalatok:
Ezt írják a honlapjukon:
1.Gyors sebgyógyulás. Semmivel sem gyorsabb mint pl. a fogpasztánál..
2.Azonnal elfedi a herpeszt. Az lehet, de egy még nagyobb ronda valamivel, mert kb 1-2 óra mulva elkezd a széle felpöndörödni, úgyhogy aki eddig nem látta volna a herpeszt, azonnal hátrahőkölt a látványtól.
3.Enyhíti a fájdalmat. A herpesz nem szokott fájni (20 éve jön elő), úgyhogy indifferens megállapítás
4.Csökkenti a duzzanatot és a pirosságot. Bullshit ! Kb. 5 perccel azután, hogy éreztem a bizsergést, de még alig volt látható, csak egy kis pír, kaptam egyet a kollégától, szóval idejekorán, de a tapasz alatt kb. 3X-osára nőtt, mint egyébként szokott.
5.Enyhíti a bizsergő, égő, viszkető érzést. Tapasz nélkül nem lényeges tünet, viszont legalábbis a tapasz felrakása utáni első fél órában rendesen bizsereg.
6.Csökkenti a hólyagképződést, segít a pörkösödés és hegesedés megelőzésében. Bullshit. ennyi
7.Csökkenti a továbbfertőződés esélyét. Ez lehet, hogy így van..
Na most a 7. pontért megéri 2600 Ft-ot kidobni. Ennyire még életemben nem húztak le. Bocs... Dühös vagyok, ha átvernek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!