Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mivel jar az allando fogszabal...

Mivel jar az allando fogszabalyzo?

Figyelt kérdés
Ma dontottek el hogy fogszabalyzom lesz meghozza allando.Sokan mondjak hogy nem ehetunk 1hetig szilardat csak joghurtot neg ilyesmit.Tudnatok segiteni esetleg tapasztalatokat mondani?

2015. jún. 5. 14:02
 1/3 anonim ***** válasza:

elég sok ételt nem ehetsz(rágózni sem rágózhatsz) és nehezebb lesz tisztítani majd a fogaidat,de mostanában elég nagy divat a fogszabályzó , úgyhogy emiatt ne aggódj..amúgy is megéri mert szép lesz a szád :) Ja és nekem elég sűrűn kellett járnom vissza az orvoshoz,hogy beállítsa ,de azt úgyis meg fogja beszélni veletek :)

15/L

2015. jún. 5. 19:26
 2/3 anonim válasza:

igen, eleinte tényleg nem fogsz tudni szilárdat enni

én még hosszabb ideig sem tudtam, igaz nekem előtte ki kellett húzni 4 fogamat

meg kb. újratanultam beszélni, mert nagyon pösze lettem mikor felrakták, de nem mindenki ilyen béna gondolom :D

rágót, popcornt, karamellát meg hasonló nehezen kitisztítható/beleragadós dolgokat nem nagyon lesz ajánlatos enni, de nem lehetetlen

a fogmosásra is sokkal több időt kell majd szánnod, ha nem akarod, hogy tönkre menjenek a fogaid ez idő alatt

nekem miután feltették elviselhetetlenül fájt az összes fogam, de azt mondták ez természetes

utána pedig minden hónapban, mikor állítottak rajta akkor érzékenyebbek voltak 1-2 napig, de az már elviselhető

2015. jún. 6. 00:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ehetsz szilárdat, ha tudsz :D

Én nem nagyon tudtam

Es igaz, nem lehet ragozni, mogyorót, dió feleket enni es ami beleragadhat a fogadba ( mondjuk én eszem es ami "kart tett" a fogdzabiba az az isler volt, ami omlós volt es nem ragados :'D )

2. Nyugi, én sem tudtam beszélni :'D

Vicces eset: angol órán beszélgettünk ( angolul :D ) es éppen velem beszélt a tanár, azt kérdezte, hogy hol sportolok es én elkezdtem mosolyogni es a b.nom is mert tudta, hogy nem tudom kimondani

Én mondtam a tanárnak magyarul, hogy tudom, hog mi a neve az egyesületnek, de nem tudom kimondani

Es b.nom kimondta helyettem :'D

'S'-el kezdődött :D

Es max 'sz'-nek tudtam kimondani :D

Akkor nevettem, de visszagondolva meg viccesebb volt :'D p

Es akkor tudta meg 1-2 oszt.tarsam, hogy valami van a számban ( szajpadlastagito, ami amúgy nem látszik :D )

2015. jún. 27. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!