Ez miért van és mit lehetne vele csinálni?
1hete elkezdett viszketni a fogam (fogaim) aztán pár napja enyhült és most az első (hegyes) fogam lüktet. Tudni kell hogy ennek a fognak volt egy balesete amitől letört és van egy nagy lyuk benne 3/4-e tehát rommá ment , na most pár napja lüktet ez a fogam és van felette egy ici pici fehér pötty.Fogorvosra pénzem az nincs :( , a közelben nincs fogdoki csak 10-20 kilométerre innen amiért viszont fizetni kellene.Ezt a fogamat biztosan gyökér kezelni kell mert akkora a lyuk.Na most a fogam miért lüktet ? meg ha picit hozzáérek a nyelvemmel akkor érzékeny rá.Na most én belevettem a fejembe hogy elmegyek dokihoz, de nem tudom hogy kell-e fizetni érte 18 éves vagyok még iskolás.
Mi a franc lehet a fogammal?És mit csinálna vele a doki?Előre félek
Ha középiskolás vagy, akkor a sulidnak is van fogdokija. Kérdezd meg az osztályfőnöködet vagy az iskolai titkárságon, hogy hová tartozik a suli. Ott is ingyenes.
De tényleg menj el, lehet, hogy már így sem lehet megmenteni a fogad.
végül is eddíg még semmi duzzanat "hála istennek" ,ez a fogam úgy ment tönkre hogy siettem és ahogy fordultam nem vettem észre az oszlopot... fogta magát és fele letört aztán lyukas lett, nem fájt meg semmi ,de most néha enyhén néha jobban lüktet és csak hétfőn tudnék elmenni fogorvoshoz
a héten gyakorlatos vagyok így a sulival nem tudok beszélni sajnos :( Ebben a pár napban öblögetek só oldatos vízzel,phlogosollal kenem az ínyem és a fogam meg tantumverdével fújom hátha segít jelenleg most nem fáj csak lüktet. A fogam az első azt hiszem bal 3 úgy hiszem ez az a hegyes fog :) Hétfőig mit tudok vele csinálni?Rettentően félek az orvostól...mármint a kezeléstől!Volt már gyökérkezelésem a másik oldalt és attól is félek hogy megérek majd enni
"attól is félek hogy megérek majd enni"
ez mit jelent? :)
az a szemfog,úgy hívják :)
:) Köszi most egy kicsit megnyugodtam :$
Csak azért kérdeztem mert az alsó fogsorom ép és egészséges ,de a felsőből párat tömtek... nekem a felső sorral van gond és ilyen lüktető érzésem még nem volt soha és nagyon félek mi lesz :$ és ahogyan utánanéztem csak csütörtökön tudok elmenni fogászatra :( :( ...
Nem tudom létezik-e olyan gyulladáscsökkentő injekció amit az ínybe kell beadni és itthon is be lehet adni? Tudom hülyén hangzik ,de hátha mégis és el tudna múlni a gyulladás és akkor már csak megcsináltatni kellene a fogat :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!