Nem fájdalmas, inkább csak kicsit kellemetlen feszítő, viszketős érzés amikor meghúzzák, utána mindig megszokod ahogy idomulnak a fogak.
Szerintem az eredmény miatt mindenképp megéri ez a kellemetlenség.
2010. febr. 27. 00:10
5/12 anonim válasza:
egyáltalán nem fáj, nem is szabad fájdalmasnak lennie
max ha felsérti a szádat vagy a nyelvedet a fém, az meg orvosolható a viasszal
2010. febr. 27. 00:10
6/12 anonim válasza:
Nekem mindig nagyon fáj aktiválások után 3-4 napig, pedig már 1,5 éve van fogszabályozóm. De egyébként nem fáj, csak ilyenkor, de ilyenkor majd' meg őrülök.
2010. febr. 27. 11:13
7/12 anonim válasza:
nekem olyan 1 éve vehették le és mindenki aztmondta anyira fog fájni hogy húú meg húú anyám is ezt hajtogatta hogy nembaj majd ha fáj nemkell menni suliba és közbe semmi komoly nemvolt
max 1-2 este az elején de azt is fájdalomcsillapító nélkül kilehetett bírni
2010. febr. 27. 13:45
8/12 anonim válasza:
az elején lehet,h kellemetlen lesz,de megszokod,nekem 5évig volt fönn (állandó) és amikor levették "hiányérzetem" is támadt a számban...:)))
szóval,nehogy emiatt ne tetesd esetleg föl!!!
2010. márc. 4. 00:16
9/12 anonim válasza:
az létzik hogy visszaállnak a fogaim??nekem éjszakai volt és kb:1 éve már nem kell használnom
2010. márc. 4. 15:22
10/12 anonim válasza:
Sziasztok az én kérdésem is ehhez a témához kapcsolódik, ezért nem akartam újat csinálni. Na szóval: Lesz fogszabályzóm elvileg pénteken rakják fel. Azt követő hétfőn osztálykirándulásra megyünk. Szerintetek inkább kirándulás előtt vagy után rakassam fel ha erre van lehetőség? Arra is gondoltam, hogy azért lenne jobb kirándulás előtt felrakni mert akkor a legrosszabb első héten nem a fájdalomra koncentrálnék és gyorsan megszoknám. De akkor a kiránduláson nem tudnék enni rendesen. Mit csináljak?? segítsetek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!