Mitől fáj a fogtömésem?
Ha gyökérkezelt, akkor nem ölték ki az összes ideget a fogban.
Menj el fogorvoshoz.
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
Az a baj, hogy elutazok és 2 hétig biztos nem tudok fogorvoshoz menni. :/
Azt elfelejtettem írni, hogy előző este nagyon rosszul aludtam. Reggelre fájt a torkom, fojt az orrom és kicsit szédültem is. Nem tudom van e összefüggés de ha van akkor kérlek írjátok le azt is. :)
Ha felső fog, akkor fájhat a náthától is, ha előtör a náthád, akkor ez a fogfájás általában elmúlik.
Ha viszont a fogad fáj, és egyre jobban, akkor azt nem szabad húzni 2 hétig, mert egyre jobban begyullad, feldagadhat és nagyon erős fájdalom úgyis fogorvoshoz visz, jobb lenne előtte megnézetni.
Nekem is volt ilyen, 1 hét múlva úgy begyulladt, hogy a fejem vertem a falba.
Egy tályog keletkezett ott nekem, tele lett gennyel, többször beleszúrtak!!! érzéstelenítő mellett is úgy fájt, mint akinek felvágnák a hasát, aztán nem ürült ki a genny, félő olt, hogy arc üreg gyulladást kapok így fel vágták és már be "volt tokosodva" a fogorvosom szerint, végül gyökérkezelés is lett.
Menj el, ezt a fájdalmat nem kívánom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!