Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Tul sok fogmosas lehet artalmas?

Tul sok fogmosas lehet artalmas?

Figyelt kérdés

Begyulladt az inyem, ma fogasz betomott egy fogat, 2 het mulva leszedetem a fogkovet (nemetorszagban elek, itt fogko leszedes fizetos)

Eddig napi 3x mostam fogat, de ma mar 6x, kerdes az, hogy ebbol nem lesz gond, nem artalmas, ugye? Minden cigi, eves utan megmosom..

21/l

2015. máj. 22. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne csináld, lesúrolod a fogzománcot, és azt nem lehet pótolni, onnantól kezdve sorra szuvasodnának és rohadnának a fogaid. Legfeljebb háromszor, de inkább csak kétszer mosd, a további alkalmakkor elég a szájvíz.
2015. máj. 22. 22:25
 2/3 anonim ***** válasza:
kaja után közvetlen ne moss fogat! nem csak a fogad, de az ínyed is tönkremegy a sok felesleges fogmosástól!
2015. máj. 22. 22:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Puha fogkefével mosd, valamilyen ínygyulladásra való fogkrémmel és használj gyulladásgátló szájöblögetőt is, szerintem naponta 3-szor bőven elég, fogselymet használj evés után.
2015. máj. 23. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!