Miért nem tudom kitátani a számat?
Figyelt kérdés
Fájdogál az inyem/fogam,a bölcsességfogam növöget,a számat meg annyira tudom kinyitni,hogy kanál leves épphogy belefér.
Ha nagyobbra kellene nyitni,akkor visitanék fájdalmamban szerintem.
Fogorvoshoz még egy jódarabig nem lesz lehetőségem menni?
ötletek azon kivül,hogy fájdalomcsillapitót szedjek be?
2010. febr. 25. 16:24
2/7 A kérdező kommentje:
messziről se vagyok abban a körzetben,szülőkhöz vagyok bejelentve,pár hétig nem megoldható:(
(körzeti orvos tömte már a fogam,másik doki csodálkozott hogy 2 napig kibirtam a fájdalmat,ami lett tőle,mert rátette a rossz részre a tömést)
2010. febr. 25. 16:44
3/7 anonim válasza:
Tudom a körzetiek nem a leglelkiismeretesebb a munkában,de ha nincs mani a magánra marad az...
Sok mindent nem tudsz akkor addig tenni,csak tűrni,kitartás!!;)
4/7 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen amikor begyulladt a bölcsesség fogam, 40 fokos láz, szájzár (egy kiskanál is alig fért be a számba), rágni nem bírtam. Elmentem fogorvoshoz, mondta, hogy ebből szájsebészet lesz...írt gyulladáscsökkentőt, beszedtem és jó lett, aztán mehetettem a szájsebészetre :) A többit nem részletezem, de nem volt borzasztó...
5/7 anonim válasza:
Szájzárad van, bölcsifog növésekor előfordul. Mindenképpen keress fel egy fogorvos!
6/7 A kérdező kommentje:
bölcsességfogam abbamaradt a növekedésben,de szám megint nem tudom rendesen kinyitni
2010. ápr. 14. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!