Mennyibe kerül egy műfog? Csak körülbelül
Figyelt kérdés
Fogszabályzóm van és észrevettem hogy alatta barna, először azt gondoltam hogy csak odaragadt valami de bárhogy mostam nem jött le.
3 fogamon vettem ezt észre pedig mostam rendszeresen.
Akkor ez mitől lehet?
2015. máj. 9. 20:20
2/9 A kérdező kommentje:
Vagy ezt elég betömni?
2015. máj. 9. 20:27
3/9 A kérdező kommentje:
Mert mesélték nekem hogy egy lánynak kirohadt az összes a fogszabályzó alatt és az összes fogát kihúzták
2015. máj. 9. 20:29
4/9 anonim válasza:
Szia! Az ilyen meséknek ne higyj. A következő alkalommal mutasd meg az orvosnak a kis pacákat. Lehet sima elszíneződés (az nem baj), lyuk (akkor tömik), brutális lyuk (akkor gyökérkezelik, de akkor valószínű nem így nézne ki), totál-brutál lyuk (akkor kihúzzák, de az se így nézne ki, és általában mindig megpróbálják először kikezelni). Szóval nyugi, és légy minél alaposabb a tisztításban.
6/9 A kérdező kommentje:
Most eléggé megnyugtattál
Mert néhány héten belül leveszik
2015. máj. 9. 20:37
7/9 A kérdező kommentje:
De barna, a fogamon van és nem jön le remélem csak kis lyuk
Mert 9-be megyek és addigra szép legyen
2015. máj. 9. 20:42
8/9 anonim válasza:
Fogkő. Nekem is volt, lecsiszolja majd a fogorvos.
9/9 A kérdező kommentje:
nem domború
2015. máj. 9. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!