Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha ki akarom hegyeztetni a...

Ha ki akarom hegyeztetni a fogam, akkor fog orvoshoz kell fordulnom?

Figyelt kérdés

#fogak #hegyez
2015. ápr. 29. 16:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 9-es és a 10-es valaszolonak :)

Ezekszerint jobb ha ezt nem csináltatom meg :/

2015. máj. 2. 21:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem is hallottam ilyenről! Micsoda őrültségeket találnak ki egyesek! Örülj,hogy még nem lyukasak a fogaid. Ha lyukasak lennének, akkor úgyis meg kell csiszolni őket, és koronát húznak rájuk. Viszont ha egészséges fogakat lecsiszoltatsz, akkor egyrészt állandóan érzékenyek lesznek, mert a fogzománc lekerül róluk, ami a fog belsejét védi, ahol az idegek is futnak, és minél közelebb kerülnek az idegek a szabad levegőhöz, vagy ha iszol hideget, meleget, akkor akár fájhatnak is. Ne csináltass ilyen őrültséget!!! Persze lehet, hogy egy józan fogász el sem vállalja.
2015. máj. 5. 12:22
 13/14 anonim válasza:
100%

Szerintem semmiképpen se bántsd a fogadat , mert annak az lesz a következménye , hogy előbb utóbb tönkremegy és akkor vámpír fog ide vagy oda , csak a hűlt helye marad . Volna erre más megoldás is . Pl csináltass fogtechnikussal olyan koronát amit ráhúzhatsz a fogadra vagy fogsorodra és ami olyan hatást kelt mintha vámpírfogaid lennének . Szerintem simán megoldható .

Bár ha már vámpírizmus , hidd el , ahhoz a fogaknak semmi köze .

2015. máj. 6. 06:27
 14/14 A kérdező kommentje:

Rendben, akkor ezt hanyagolom, mert az tényleg nem lenne jó ha érzékenyek lennének.

Köszönöm :)

2015. máj. 6. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!