Hogyan tüntethetném el a herpeszem az ajkamról? (házilag)
Figyelt kérdés
A fogkrém nem használ,pedig elv lekéne,hogy szárítsa.
Ma sajnos sehol nem tudok venni krémet:S meg drága is és nem sokat segít.
2010. febr. 21. 17:53
1/7 anonim válasza:
Nekem is most jött ki.. annyira rossz.. holnap romantikáztunk volna a barátommal, de herpesszel oda a csókcsata és egyéb finomságok :(
2/7 anonim válasza:
nekem a só mindig beválik dörzsöld be vele(kicsit csíp de hat), de semmiképpen ne használd így napokig mert ha sokáig használod kimarja, elvileg nekem már így helyrejön egy nap alatt mert visszahúzódik, aztán meg még ajakbalzsamot szoktam rá kenni és végleg elmúlik
3/7 anonim válasza:
nekem egy valami segített a gyógyszertárban kapható tapasz:) ami kimondottan herpeszre van
Ügyeletes gyógyszertárba be tudod szerezni
4/7 anonim válasza:
Jegeld!
Vegyél gyógyszertárban fillérekért kapható színtelen Castellani ecsetelő oldatot. Hatásos lesz,szárít és a duzzanatot is visszahúzza.
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok nekünk a Fenivir (régebbi nevén Vectavir) kenőcs is nagyon bevált.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
a fogkrém segit nektek?
2010. febr. 21. 18:56
7/7 anonim válasza:
A fogkrém nekem sem segített most bepanten kenöcsöt használok tegnap óta fele akkora a herpeszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!