A fogtömést csak sztkba csinálják meg ingyen, vagy magánba is mehetek és fizeti a TB?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 23. 07:51
1/7 anonim válasza:
Azért magán,mert ott fizetni kell.
2/7 anonim válasza:
Magánorvosnál neked kell fizetni.
3/7 anonim válasza:
Ha van egészségpénztári számlád és a fogászat szerződésben áll vele, akkor ÁFÁ-s számlával visszaigényelheted. Bár hála istennek azt hallom, hogy már az SZTK-ban is egyre jobb dokik vannak (mondjuk én nem kockáztatok, sok a rossz élmény :D)
4/7 anonim válasza:
Magán orvosnál még levegőt is csak akkor vehetsz ha fizetsz.
5/7 A kérdező kommentje:
és a fogtömést miért nem csinálják meg azonnal?
Én bementem az SZTK-ba és ott a felvételes orvoshoz irányítottak, akinél csak én vártam, volt ideje, de megnézte, és azt mondta hogy tömni kell, és ad időpontot két hét múlvára. Miközben ő is azonnal betömhette volna, vagy volt melette két másik rendelő sztks orvos, akiknél ugyancsak nem várt senki, de ők nem felvételesek voltak aznap. Fáj a fogam. és szerintem a két hét várakozási idő nem tesz jót a szuvasodásnak akkor sem, ha állandóan mosom addig a fogam minden étkezés után. Vagy rosszul gondolom?
2015. ápr. 23. 09:31
6/7 A kérdező kommentje:
vay telefonáljak oda másik orvoshoz, hoyg van-e ideje korábban? De az kicsit gáz gondolom, mert iismerik egymást, sőt biztos azonos az adatbázisuk is. Máshova meg nem mehetek csak a kerületben egy helyre, nem? vagy próbálkozhatok máshol is? XI. ker
2015. ápr. 23. 09:33
7/7 anonim válasza:
Csak az kezel ingyenes, akihez körzetileg tartozol.
Mondtad neki, hogy fáj? Ha fáj, akkor elvileg nem várhat 2 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!