Tegnap kihúzták egy rágófogamat, meddig fog még fájni?
Figyelt kérdés
Ez volt az első foghúzásom,és még most is nagyon fáj.Hány napig szokott tartani amíg begyógyul,vagy már nem fáj?2010. febr. 20. 17:16
1/4 anonim válasza:
nekem eddig 2 fogamat húzták ki sajnos :(
nem emlékszem hogy olyan pár óra múlva fájt volna
viszont a nagy üresség az ínyednél az 1-2 hónap úgyemlékszem de akkorsem teljesen még
2/4 anonim válasza:
Elméletileg 3-4 napig eléggé kellemetlen lesz. Használj corsodylt, nekem segített.
3/4 A kérdező kommentje:
Csak okulásból írom le,hátha valaki tanul belőle.Bakker benne maradt egy darab géz,és az próbált kilökődni,azért fájt ennyire.Egy kis darabja már kiesett,de a doki kiszedi a többit holnap:-((Pedig a húzás után azt hittem túl vagyok a nehezén.
2010. febr. 21. 19:45
4/4 anonim válasza:
első vagyok
na én éppen ezért járok magán dokihoz aki nem töri bele a fogat a számba meg nem gyullad be 1 tömés után a fogam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!