Hogyan állapítod meg, hogy milyen a leheleted?
Figyelt kérdés
2010. febr. 20. 16:37
1/7 anonim válasza:
Megszagolom. Kezem a szám elé teszem, bele lehelek a kezembe, és lehet érezni.
2/7 anonim válasza:
Én kinyitom a számat és "leszagolok" az orrommal, előtte egy pillanatra felfelé lehelve. Nekem jobban bevált, mint a kéz száj elé tartása. De mindkettő jó módszer.
3/7 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget xd. Én a fogmosást szoktam alkalmazni, napi három alkalommal, kajálások után. Valamint még megtoldom rágóval, ha valami nagyon hagymásat ettem (vagy olyat, amit egy szimpla fogmosás nem tűntet el, azé vannak ilyenek is rendesen). Valamint rágót alkalmazok akkor is, ha huzamosabb ideig nem jutnék fogkeféhez, de az ilyen helyzeteket igyekszem elkerülni. Valamint a fogakat is érdemes épen tartani, mert utóbbi esetben abból is lehet problémo.
4/7 anonim válasza:
Abból is meg lehet állapítani, hogy megnyalod a kézfejed (nem csak a nyelved hegyével, hanem az egész nyelv érintkezzen vele), aztán kb. 20 mp múlva megszagolod a megszáradt-nyálas kézfejed.
Ha nincs szaga, akkor minden ok, ha kellemetlen szagú, akkor valószínűleg a leheleted is az.
5/7 anonim válasza:
16:55---Ez csak addig hülyeség, amíg nem lesznek íny-,fog- netán gyomorproblémáid. Ha ez bekövetkezik, moshatsz fogat, akár napi hússzor, hiába teszed, a szag nem fog eltűnni ettől.
6/7 anonim válasza:
En is ugy szoktam, hogy a szam ele teszem a kezem.
7/7 anonim válasza:
5let:
kinyitod a szád, és 1km-es környezetbe kipusztul minden élőlény akk rossz,ha nem
akk joO :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!