Ismét fogszabályzóm lesz, megéri?
20 éves vagyok, először 10-15 éves koromig hordtam fogszabályzót, de az olyan volt hogy ki tudtam venni.
Az utóbbi években egy lenti fogam elég csúnyán elmozdult, kifele fejlődik, de nem annyira vészes, mégis észrevehető. Ezt ismét fogszabályzóval lehetne megoldani, meg több mint valószinű hogy a két bölcsességfogamat is ki fogják húzni.
De nagyon hezitálok. Félek nagyon a megvetésektől a fogszabályzó miatt, félek hogy arra is időre a kutyának se fogok kelleni, utálkozva fognak rám nézni....
Köszi szépen a válaszokat !
Nem mondom, azért hogy szép fogaim legyenek bele mennék, mert végülis az én érdekem hogy mikor kinyitom a szám hogy milyenek a fogaim, én is igencsak ellene vagyok a csúnya fogaknak.
De ez a félelem a magánélettel kapcsolatban, ez az ami nagyon elszomorit.
Főképp hogy szoktam járni bulizni évfolyamtársakkal az egyetemről, de igy kétlem hogy bárki is szóba állna majd velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!