Bölcsességfoggal vagy anélkül?
Akinek kinőtt kihúzatta?
Ha igen, fájt neki? Volt valami "komplikáció"? "már a keresésben is olvastam hajmeresztő dolgokról....
Van aki annak ellenére, hogy ajánlott, nem húzatta ki? És lett belőle hátrány?
Általában mi a jellemző a fiatalabb korosztályra? 20-28 évesek esetén? Fogorvoshoz fordulnak , vagy megpróbálnak együtt élni vele?
Én konkrétan leszarom a bölcsesség fogaimat. Hogy érted, hogy megpróbálnak együtt élni vele? Azok fogak. Természetes dolgok. Természetes, hogy ott vannak. Mit kell próbálkozni az együtt élésen. Alapos rendes fogmosás, ott hátul is és nem fog kirohadni.
Ha meg nem fér ki, akkor nincs mese ki kell húzatni, akkor hiába próbálkoznál a kinövesztéssel.
A bölcsesség fogak eleve szuvasan vagy nem épen bújnak elő,az esetek 80 %-ban !
Ajánlom,hogy keresd fel házi fogorvosod vagy magánrendelést és csináltass egy panorámaröntgent 4000 vagy 5000 ft az ára és akkor megtudják mondani neked az állapotukat.
Én 2008-ba mentem el egy ilyen panorámára,hát komoly dolgok derültek ki a bölcsességfogaimról,holott ezelőtt sose ,semmilyen baja nem volt a fogaimnak,a többi mind egészséges.
Hát nekem semmi kedvem ahhoz, hogy szétvéssék a fejemet, olyan legyek utána 1 hónapig, mint akit jól elvertek. És akkor ez még a komplikációmentes eset!
Nekem is összevissza vannak a b.fogaim, de mindig odafigyelek és külön megmosom őket. Néha begyullad, de már van módszerem a kikezelésre is. 26/L
jobboldali felső bölcsességfogam tavalyelőtt sebész szedte kinem fért el a számban,azt hittem belehalok
tavaly kinött az egyik also,nincs vele probléma
most nő a másik oldalon a felső,keyetlen fáj,de még messze van hétfő,addig nemtudok vele dokihoz menni
nem kivánságműsor sajnos,felőlem ellehetnének,csak sajnos nem férnek el,nem tudnám a szám se bezárni ha kinö rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!