Ha egyik piercingem kidobta a szervezetem, akkor, ha csináltatok másikat, azt is kifogja?
Egy éve volt egy szemöldök piercingem, de a szúrás után egy évre, kidobta a szervezetem. Valószinűleg azért, mert folyton piszkáltam, le-fel huzogattam. Most szeretnék nyelv és ajakpiercinget, és attól félek, hogy azokkal is baj lesz. De még ha nem is az én hibámból dobta ki, akkor feltétel nélkül ki fogja dobni a többit is a szervezetem?
Előre köszönöm a válaszokat.
U.i.: nem kivánok olyan válaszokat, hogy "undoritó a piercing", meg hogy mekkora hülyeség, stb. Megértésüket az ilyen válaszolóknak köszönöm.
szerintem tiszteld a szervezeted reakcióját.
Védekezni próbál, te meg azért is aláteszel.
az ilyen dolgok szövődményekhez vezethetnek, ha irritálja valami a szervezetedet.
Szia!
A felszíni piercingek nagy része kilökődik. (Szemöldök, köldök...stb.) Van, akinek megmarad, de sajnos elég nagy a kilökődés esélye. Nyelv, ajak, orr piercingek nem szoktak kilökődni, fülben a porcos ékszerek is ritkán. Mell és intim ékszerek esetében meg típusfüggő.
Ha betartod a kezelési útmutatót, meggyógyul és nagyon kicsi esélye van, hogy kilökődne, vagy újra begyulladna magától. (Esélye van, de csekély.)
Remélem segítettem, kérdésed lenne, tedd privátban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!