Mit tudok tenni a kellemetlen leheletemmel?

A szájszagnak oka van!
Ha a kocsiban kigyullad az olajt jelző lámpa nem a lámpa fényét takarjuk el vagy iktassuk ki a lámpát!
Hanem olajat adunk neki!
A tested ugyan így működik:
Rossz fog=szájszag
Cukorbetegség=szájszag
Vérgomba=szájszag
Szájpenész=szájszag
Étel=szájszag
Ital=szájszag
...stb=szájszag
Ne higgy vizsgálatok nélkül!
A gyógyszered lehet elmúlasztja a szájszagot azért mert a szájat stimulálja és közben bajod van amit egy tea meggyógyít!
A fokhagyma segíthet a szájszagod ellen!
Antibiotikumokat tartalmaz fertőtlenít és elég büdös hogy elnyomja a szájszagod!
Amúgy ebben a pillanatban jut eszembe hogy én egyszer az adoment fogkrémre voltam allergiás ami szájszagot és aftát okozott!
Mosson fogat adomentel az én fogam is attólmentel!
Gondolom ismered! A cogate fluoridot tartalmaz amit a haláltáborokban használtak, valamelyik propoliszt amiből erős mérgeket lehet előállítani,
Olvasd el az első bekezdését! A fogkrém halált okoz!
Megoldás fogpor de ne minden nap!
Gyönyörű fehérek a fogaim és nincs szaga és csak havonta mosok fogat!
A reklámok nem mondják a fogkrémre mint a cigarettára:
A fogmosás súlyosan károsíthatja a száj és fogak egészségét. korai fogkihullást okozhat és fogszuvasodáshoz vezet!
Egyszerűen ez az igazság!
Ne higgy azoknak akik a gyakorikérdéseken válaszolnak mert mind troll dilis vagy egyébb negatív! Én is hülye vagyok! :D
Jó fogmosást :)
Tudtad hogy a gyógycukor erősíti a fogakat?
Pl: negro!
Anyám 30 éve azt eszi nem mos fogat cukorbeteg és ha nem eszik negrót akkor büdös a szája és fájnak a fogai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!