Tegnap 10 orakor huztak ki a bal also 6-os fogamat. Holnap 5 orakor mar ehetek egy kis tortat, amibe tejtermek van?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 1. 07:12
1/4 anonim válasza:
4-5 napig nem szabad tejterméket enni.
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz, a tortában a sütés miatt lényegében olyan, mintha nem is lenne tejtermék.
3/4 anonim válasza:
Én már aznap is ittam tejporos dolgot,meg krémes puha kekszet,amiben nem rendes tej van,csak tejpor. Ma ettem pudingos sütit. Ja,tegnap húztak nekem is. Én úgy tudom,1-2 napig nem szabad tejes dolgot.
4/4 anonim válasza:
Nekem amikor előszőr húztak, nem mondta az orvos, hogy nem ehetek tejterméket és tejbegrízt ettem, mert az puha és nem kell rágni, nem lett semmi bajom, ettől függetlenül pár napig nem ajánlatos, mert a fehérje kitűnő táptalajt biztosít a baktériumoknak, amelyet elszaporodva gyulladást okozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!