Fogtömés után fájdalom?
Elkezdem rövid kis sztorim...Múlthén kedden elmentem fogorvoshoz,ugyanis kicsit érzékeny volt a fogazatom...
Talált 2lyukat,egyiket betömte másikba csak ideiglenest rakott,mert mélyebb volt a szuvasodás îgy vártunk 3napot,hogy úgy fàj e..Nemfájt,boldogan mentem vissza,érzéstelenîtő nélkül kiszedte a próbatömést majd betömte amalgámmal...Ahogy hazaértem,olyan erős fàjdalmam volt,mintha lökődne kofele a tömésem..Felhîvtam dokit,visszakellett mennem..Megnézte,azt mondta hogy hozzáér az ideghez a tömés,várjam meg az éjszakát hátha elmúlik..Azon a napon nagyon szenvedtem...Reggel felhîvtam mert nemfájt,azt mondta akkor ne menjek vissza,megint várjuk meg az estét...Oké..Nemkellett visszamennem kihuzatni mert nem fájt annyira..Most viszont egész nap belenyilal hasogat de nem nevezném fájdalomnak.Szerintetek elmúlik,vagy huzassam ki? Gyökérkezeltetni nem akarom mert macerás..meg is mondtam a dokinak..
Amalgámmal??? Milyen fogorvos ez? Évtizedek óta nem tömnek amalgámmal, sőt, a régi amalgám töméseket is cserélik ki a dokik.
Egyébként meg nem kell kihúzni, és annyira nem macerás a gyökérkezelés, mint amennyire ez amin most mész keresztül.
Nem macerás a gyökérkezelés ,ha nincs belobbanva a fogad tehát nem feldagadt,gennyes fejjel az utols pillanatban keresed meg a fogorvost .2-3 alkalom összesen és pár perc ,ennyi.
Ma szerda van,tehát több mint egy hete fájdogál,magától nem hinném,hogy elmúlik. Mondjuk ott kezdődnek a problémák hogy amalgám tömés 2015-ben ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!