Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » FÁJHAT? Ez mitől van?

FÁJHAT? Ez mitől van?

Figyelt kérdés
Sok fogam lyukas járok is kezelésekre de egyszerre nem tudják kezelni mert babás vagyok!A kérdésem a következő!A fogam nem viszont az állkapcsom fáj!Ez mitől van?Fájhat csak az állkapocs?Mindkét oldalon mert 6 lyukas fogam van !
2010. febr. 16. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott az állkapcsom fájni de mindig csak vmeik oldalon, olyan mintha kiakadna és ha nagyra nyitom a szám vagy erősen harapok akkor érzem. Nem tudom mitől lehet ez, bár lehet te nem erre gondoltál! Nekem már be vannak tömve a fogaim, de előtte is éreztem ezt néha.
2010. febr. 16. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen, fájhat az állkapocs, ha kisugárzik a fájdalom.

Az is lehet, hogy az állkapocs más okból fáj, nem a fogak miatt, hanem valahogy rosszul áll. Ezt is a fogorvosnak kell kezelnie.

2010. febr. 17. 10:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 17. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!