Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Nagyon fáj a fogam, Kiesett a...

Nagyon fáj a fogam, Kiesett a tömés?

Figyelt kérdés

Nem most, 1 éve. Rettegek a fogorvostól. SOk tömött fogam van, nem szoktam elhanyagolni (akkor nyilván nem lenne tömve), de mivel tudom, hogy ezt már csak húzni lehet, így nem merek elmenni. Rettegek, hogy gyulladtan kihúzzák.

tegnap is alig aludtam. Sajna pénzem nincs. Merjek elmenni a Szentkirály utcai fogászatra???? Annyi rosszat hallottam róla...

2015. márc. 18. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a Szentkirályiba járok, teljesen jó :) menj el, ha meg ki akarják húzni, akkor ne engedd. Egy jó fogorvos megmenti a fogat.
2015. márc. 18. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha sokat vársz tályog is kialakulhat és üvöltve rohansz majd a Szentkirályi utcába a szájsebészetre, akkor már az kell .Menj el mielőbb! Ha csak a tömés esett volna ki, akkor nem lenne ennyire gyulladt és nem fájna, illetve nem biztos, hogy ki kell húzni. Az ínyben és a gyökérnél is lehet baj, akár ciszta. Mindenképp nézesd meg a kerületi fogorvossal (akihez tartozol, ott ingyenes az ellátás-legalább is a sima tömés és a vizsgálás meg a röntgen), azután ő megmondja mi a teendő.
2015. márc. 18. 20:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Ezt már tuti ki kell húzni, mert tavaly esett ki, és akkor elmentem a szakrendelőbe, de olyan szerencsétlen időzítés volt, hogy másnap utaznom kellett, és már akkor is a húzást javasolták, tehát közel 1 éve nyitva van az a fog. És nekem rettentő erős fogorvos fóbiám van. Már a rendelő közekében is rosszul vagyok, a fogorvosi székben pedig pánik rohamom van :(((

Egyszerűen a hideg veríték ver ki, hogy kihúzzák, holott tudom, hogy csak kínlódom vele, de nme merek elmenni. Uccsó, mikor elindultam, olyan rosszul lettem, hogy nyugtatót kellett bevennem.

2015. márc. 18. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:

Talán nem írtam, nem 20 éves vagyok, ezt a fogamat 15 éve tömték be úgy, hogy ha szerencsém van, 3-4 évet kibír. :(

Ezt nagyon is túl teljesítette. Már igazából 15 éve húzni akarták, csak tettek egy próbát, egy akkori nagyon szuper fogorvos.

2015. márc. 18. 20:54
 5/7 A kérdező kommentje:
#1: Köszi :) Kicsit megnyugodtam :) :(((
2015. márc. 18. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:

"t és üvöltve rohansz majd a Szentkirályi utcába a szájsebészetre,"

Na ettől rettegek.....

2015. márc. 18. 21:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja, a poén, mivel, VIII. kerületi lakos vagyok, nálunk a szakrendelő a Szentkirály utcával egyenlő :) :(
2015. márc. 18. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!