FOGKRÉMEK közötti különbség?
Nincsen lényegi különbség. A nagy multik sajátmárkás kozmetikai termékei, így például a fogkrém is, ugyanolyan minőségű, mint a márkás cikkek.
Én a Tesco sajátmárkás fogkrémét használom, nincs vele semmi baj.
A nagy márkák és a lidl fogkrémje közt szerintem semmi különbség nincs. Ami tartalmaz gyógynövény-kivonatot vagy speciális érzékeny fogra van az drágább de valaki szerint megéri.
Fluorid mentes fogkrémet használok amúgy.
Használj saját készitésű fogkrémet!
A boltik közül én egyiket sem javaslom! Tele vannak nindenféle kemikáliákkal, vegyi anyagokkal; ezek tubusos mérgek!
Azért nem fogják megvédeni a fogaidat mert:
Fogmosás és evés közben kioldoldódnak a fogaidból az ásványi anyagok pl. kálcium egy része.
Ezeknek az ételben található tápanyagokból kellene ismét vissza kerülniük a fogba! Ha ez nem történik meg, az okozza a fogszuvasodást.
Mindent össze vetve, nem a cukor, szénhidrát fogyasztás okozza a szuvasságot, hanem a tápanyaghiány és a sok előre gyártott szemét kaja.
A fogkrém pedig nem fogja megvédeni a fogaidat.
Ha hatásos kombináció lenne a fogkrém+ fogkefe, nem lenne ennyi szuvas fog.
Tehát ok: A szemét kaja és az ugyancsak silány minőségű fogkrém- amiből majdnem mindegy, hogy melyiket használod.
Hacsak nem készítész magadnak otthon, magas minőségű fogkrémet!
#3-nak igaza van, bár nem tudom mit ért a házi fogkrém alatt, de valóban, a fogkrémek azon túl, hogy az ételmaradékot letakarítják a fogak közül, nem sokat tesznek.
A megfelelő táplálkozással lehet erős fogad, maximum az ínyed állapotát tudod öblögetővel javítani.
Nekem egyszer fogorvos a fogkefékkel kapcsolatban mondta, hogy tök mindegy milyet használsz, a technika a lényeg amivel súrolsz, nem az hogy ilyen-olyan a sörtéje meg hogy hajlik a feje.
Kedves utolsó, ha gondolod nagyon szivesen megadok neked privátba receptet!
Részletesen leírva melyik összetevő miért került bele :)
Fogkefe: Nincs szükség semmilyen "fazonranyírt" divatos- szines sürtéjű fogkefére! Ezek csak dekorációk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!