Bölcsességfog, Fájdalom, Műtét?
Figyelt kérdés
3 napja enyhén fáj jobb oldalt az állkapcsom. Ha minden igaz a bölcsességfogam jön. Még várok 2-3 napot hogy lássuk hogy igen a Bölcsességfog az vagy nem ha nem természetesen megyek orvoshoz. Fájni viszont csak akkor fáj ha össze szoritom a fogamat. Kicsit utána olvastam és elég érdekes dolgokat olvastam. Főleg hogy nem szeretnék szájsebészeten kikötni hogy műteni kell, mivel elég pokol volt 2-3 alkalommal a fogorvos, mikor megbolygatta az ideget a fogamba és fájt egy ideig. Mit tudok vele csinálni?2015. márc. 15. 15:53
1/2 anonim válasza:
Próbáld ki a DOLGIT MAX 800 mg filmtablettát. Vény nélkül kapható fájdalomcsillapító, nekem ez segített mikor nőtt a bölcsességfogam.
2/2 anonim válasza:
Azért a fogorvost meg kellene látogatnod, nekem is a bölcsességfogam növekedése miatt szájzáram volt, elég kellemetlen, hogy alig tudtam kinyitni a számat. Ha meg végképp nem szeretnél orvosnál kikötni, akkor szedj fájdalomcsillapítót és kerüld a nagy harapásokat, de ha nem múlik el, feltétlen dokihoz kellene fordulni, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!