Fogorvoshoz szeretnék menni de másik városba költöztem. Megoldható ennek fényében a fogtömés?
Be szeretném tömetni a fogamat de átköltöztem egy másik városba. Nálunk területenként vannak felosztva a fogorvosok, értelem szerűen én egy adott fogorvos körzetébe tartozom, így ő hozzá szoktam járni. Most elköltöztem Zalaegerszegre de a hivatalos lakcímem itt nincs, tehát papíron én nem is vagyok ebben a városban (nem szeretnék ideiglenes lakcímet sem igényelni). A kérdésem az lenne, hogy ettől függetlenül kapok itt ellátást vagy sem?
Köszönöm!
TB-re ingyenes bizonyos esetekben, DE csak a lakó helyedhez közvetlenül hozzátartozó rendelőben. Ott meg aztán dolgozhat a legnagyobb hentestől kezdve a legprofibb művészig bárki.
Nézd meg a településednek önkormányzatának oldalán, hogy melyik rendelő tartozik a bejelentett címedhez!
Vannak ingyenes részei is. Csak tájékozódni kell.
Nem fognak hidat csinálni, de tömést, húzást ingyen elvégeznek. Alapanyagot kell csak fizetni. Maga az ellátásra van támogatás. Ha nem is TB-nek hívják már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!