A korona felrakása előtti fogcsiszolás fájdalmas?
Figyelt kérdés
Jövő héten fogják lecsiszolni 2 fogam, korona kerül rájuk. Rettegek, hogy nagyon fog fájni. Milyen érzés?2010. febr. 13. 20:34
1/4 anonim válasza:
Egy kicsit talán. Úgy emlékszem, én kaptam érzéstelenítést. Alul-felül körhidam van, végigcsiszolták, nem volt örömünnep, de túléltem, és arra gondoltam, hogy az egészségemért vállalom.
2/4 anonim válasza:
Hogy legyen viszonyítási alapod, fúrásnál valamivel jobban elviselhető, bár hosszabb ideig tart.
3/4 anonim válasza:
talán én is túlesek rajta 6 fog felül.
4/4 anonim válasza:
érzéstelenítő injekció után elzsibban az egész terület, nem fáj a csiszolás, de a gép hangja az valami horrorisztikus visító hang. ki lehet bírni nekem is 2 fogam csiszolták negyed órát sem tartott. utánna éjjel, húúú de borzasztóan érzékeny a fog. be kellett, hogy bugyoláljam alufóliába, így elviselhető. nem ér hozzá semmi. de hálistennek csak 2 napig kell így lennem, aztán felragasztják a 4 porcelánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!