Folyamatosan hámlik a szám mitől? (Bővebben)
Figyelt kérdés
Évek óta télen nyáron hámlik ahogy le esik a bőr már reped is a következő réteg, próbáltam minden féle fajta dolgot ( méz, fogkefe, ajakápolók) de semmi sem jött be. Iszom eleget.2015. febr. 18. 14:19
1/5 anonim válasza:
Én ugyan evvel a gonddal küzködöm. Kiváncsi vagyok a válaszokra majd! Ja és mindemellett még ajakápolót is használok!
2/5 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy egy éjszakára bekened vajjal. Nekem amikor ki volt repedve a szám, az segített :)
3/5 anonim válasza:
Én is mindent kipróbáltam, vérvételen is voltam, de nem találtak semmit. Végül a háziorvosom írt fel egy gyógyszertárban kikevert, gyulladáscsökkentőt is tartalmazó hidratálókrémet. A nevét sajnos nem tudom, de teljesen rendbe hozta a számat.
4/5 anonim válasza:
10:14-nek igza van!Menj be a patikába,ott tudnak adni kimondottan arra kevert krémet! :) De először lehet hogy meg kellene nézetni egy bőrgyógyásszal!
5/5 A kérdező kommentje:
ezek nem vénykötelesek??
2015. febr. 22. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!