Furcsa a szám alakja ha összecsukom, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ha összecsukom a szám, akkor nem áll normálisan, azaz elörébb van az alsó ajkam. Fogszabályzóm van és eddig is ilyen volt pedig a fogaim már egyre szebbek, de a szám "alakja" nem javult. Neked nem volt ilyesmi gondod? Szerinted javulni fog a szám alakja a késöbbiekben? Mert eléggé zavar :( Fél éve van még csak fogszabályzóm. Még 1 és pár honap van hátra.:)2010. febr. 11. 23:33
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem tudom. Kérdezd meg a fogorvosodat, amikor mész kontrollra. Ugyanis ő a szakember.
2/3 anonim válasza:
Az kizárt dolog mert nem tudom.
3/3 anonim válasza:
Nekem is úgy állt a szám a fogszabályzás előtt, közben.
Már vagy 10 éve nincs fogszabályzóm, a fogaim tökéletesek, a szám pedig...még mindig úgy áll. Ez van sajnos. Hátha neked rendbe jön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!