Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek milyen fogfehérítési...

Kinek milyen fogfehérítési technika vált be?

Figyelt kérdés

Olyan érdekelne,amit próbáltatok és tényleg használt.

Akár házi praktikák, fogkrémek, bármi érdekel.

Fogorvosi kezelésre nincs lehetőségem..

2015. febr. 17. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Kurkuma jól fehéríti a fogakat. A lányom szokta ezzel fehéríteni és tényleg szép lesz. Nem lesz sárga tőle.
2015. febr. 17. 14:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne is szomorkodj a fogorvosi kezelés miatt. Én elmentem, de csak alig észrevehetően lettek fehérebbek a fogaim, és az a kevés hatás is elmúlt elég hamar. Az érzékenység viszont megmaradt. :(

A fogorvosom nagyon le is szúrt miatta. Azt mondta, sokkal kíméletesebb módszer is van, azt hiszem, polírozásnak hívják? Ez rendes fogorvosi kezelés, és azt hiszem csak pár ezer forint.

Előtte próbáltam fogfehérítő csíkokat, azok sem használtak semmit.

Otthoni fogfehérítésre én fogport használok, drogériában meg gyógyszertárban lehet kapni. Nem drága, és nagyon sokáig elég. Elég jól használ!

Illetve a Vademecumnak vannak jó fogfehérítős fogkrémei. Csodát nem tesznek, de én látom a változást! :)

2015. febr. 17. 14:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eddig már nagyon sokféléről olvastam,de sajnos több roncsolja is a fogakat! Így is elég rosszak a fogaim hátul, 20 évesen már 3 hiányzik, és hát ha már nem túl jók akkor legyenek szép fehérek. Nem is túl sárgák,elől nem látszik rajtuk esztétikai hiba sem, csak félek,ha sót,szódabikarbónát használnék akkor a hátsók jobban romlanának. Láttam olyan fogkrémet amihez lámpát is adnak, úgy 6000 Ft körül kapható,de nem sok reményt fűzök hozzá,nem írnak róla pozitív dolgokat, ezért először kipróbálnék olyat ami másnak bevált. :)
2015. febr. 17. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!